STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%

Halloween

Ondanks dat Halloween traditioneel gevierd wordt in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada, wordt het de laatste jaren ook in Nederland steeds populairder. Wij hebben de beste patronen voor de mooiste Halloween kostuums voor je op een rijtje gezet. En zelfs als je geen Halloween viert, zit er ongetwijfeld iets voor je tussen. Voor een themafeestje, carnaval, noem maar op!

Van een aantal patroonmerken is er alleen een Engelse beschrijving beschikbaar, maar met deze woordenlijst hoeft dat geen probleem te zijn! :) 

Meer Info

Je complete outfit onder één dak!

Zowel jong en oud kan bij Textielstad een passend Halloween patroon vinden. Van kindermaatje 97 tot en met maat 62 voor volwassen en alles daar tussenin: iedereen kan bij ons terecht. Kijk rustig rond in ons online assortiment, of kom eens gezellig langs!

Ben je op zoek naar stof of fournituren voor je kostuum? Bekijk hier onze speciale stoffenafdeling voor kostuums en hier onze fournituren.

Heb je vragen over de uitwerking van een van onze patronen? Vraag ons gerust om hulp, wij helpen je met alle plezier verder. We zijn zowel telefonisch bereikbaar als per mail of via de chat, maar natuurlijk mag je ook altijd bij ons langs komen in de winkel. We zien je graag verschijnen!

Themapatronen kopen?

Is Halloween toch niet echt helemaal jouw ding, en ga je liever voor een ander themapatroon zoals bijvoorbeeld cosplay of ben je op zoek naar een accessoire voor bij je outfit zoals een hoed of pet? Bekijk dan eens ons volledige aanbod aan themapatronen.

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

22 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

22 Items

per pagina
Aflopend sorteren