Fournituren

Fournituren

Op zoek naar fournituren? Bij Textielstad vind je een ruim assortiment fournituren per stuk, per meter of in voordelige grootverpakking voor groothandelsprijzen. Van garen, elastiek, ritsen, spelden en naalden tot knopen, sluitingen, verf en andere handige benodigdheden en tools, je vindt het allemaal in ons assortiment!

Meer Info

Basis fournituren

Voordat je kunt beginnen met naaien, moet het patroon getekend en de stof geknipt worden. Daarvoor hebben we de gebruikelijke fournituren zoals, centimeters, patroonpapier en stofscharen, maar we bieden ook diverse artikelen die je het maken van de creatie nog gemakkelijker kunnen maken. Speciale markers bijvoorbeeld waarmee je afmetingen aan kunt geven op de stof, zoommeters en tientallen linialen.

Fournituren voor het naaimachine

Naast allerlei basisartikelen hebben we ook vele producten om het gemak tijdens het naaien te vergroten en de kans op een perfect eindresultaat te vergroten. Voor ieder stofje de juiste naald, extra spoeltjes voor nieuwe kleuren garen en verschillende voetjes voor ieder onderdeel. Maar Textielstad heeft ook handige fournituren als een hoek- en kantvormer. Dit puntige tooltje zorgt ervoor dat je eenvoudig mooie en strakke hoeken kunt maken. Ideaal voor kraagjes en zakken.

Fournituren om te decoreren

Als de belangrijkste onderdelen van je kledingstuk in elkaar zijn gezet, hebben we nog allemaal leuks om je creatie mee op te leuken. Applicaties, textielverf, studs en parels, zowel strijkbaar als om met een schroefje te bevestigen, allerlei soorten band en lint en zelfs impregneermiddel om jouw jas waterdicht te maken.

Heb je al verschillende fournituren aangeschaft maar ben je nu op zoek naar inspiratie? Neem eens een kijkje op onze blog!

Minder Info