De Textielstad-winkel

Om het coronavirus samen in te dammen en vanwege de veiligheid van jou en onze medewerkers is onze winkel tijdelijk gesloten. Hiermee hopen wij bij te dragen aan de beperking van de verdere verspreiding van het coronavirus. In deze onzekere tijden hebben we het beste voor met onze klanten, ons team en wij geloven stellig dat dit de juiste beslissing is. De webshop blijft 24/7 open en je kunt gewoon jouw online bestellingen plaatsen. Wij hopen je binnen afzienbare tijd in goede gezondheid weer in onze winkels te kunnen ontvangen!

Zie je een stof of ander product liever in het echt? Word je liever persoonlijk geholpen? 
Bezoek dan onze winkel. In Tilburg staan wij voor je klaar. 
We helpen u graag bij je keuze en met het beantwoorden van vragen.

Je vindt hier de grootste collectie modestoffen, exclusieve stoffen, gordijnstoffen en fournituren van Nederland en omstreken... Neem dus te tijd! 
Even stoom afblazen tijdens het winkelen? Zin een kopje koffie, thee een heerlijke tosti? Breng een bezoek aan onze Cafe 't 'Klosje' waar je lekker in alle rust kunt bladeren, een hapje eten en inspiratie op doen in de (patroon-) boeken.

Wil je je bestelling afhalen in onze winkel? 
Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor je klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkel en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkel kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet je zeker dat het product voor je klaar ligt.

In onze winkels kun je pinnen en contant afrekenen.

Onze openingstijden zijn:

Maandag 13:00  tot 18:00
Dinsdag 10:00  tot  18:00
Woensdag  10:00  tot 18:00
Donderdag  10:00  tot 18:00
Vrijdag 10:00  tot 18:00
Zaterdag 10:00  tot 17:00 

Op alle reguliere zon- en feestdagen is onze winkel gesloten.
Indien er afwijkingen zijn in de openingstijden van de klantenservice, dan wordt daar melding van gemaakt in de agenda.

ADRES

Textielstad
bedrijventerrein “Noord Point”
Ringbaan noord 101a
5046 AA Tilburg

Routebeschrijving

In onze winkel hebben hebben we meer dan in onze webshop staat. Regelmatig kopen we leuke en bijzondere stoffen in waarvan de hoeveelheid te klein is om ook in de webshop aan te bieden. Zoek je iets speciaals of aparts? Je bent van harte welkom in onze winkel!

Tip: Heb je "iets" met textiel en kom je niet uit de buurt van Tilburg? 
Overweeg een combinatie met het Textielmuseum.