Borduurscharen

Bij Textielstad hebben we diverse borduurscharen in de collectie. Van schaartjes met een extra scherp puntje, tot dubbel gebogen scharen of borduurscharen met een soft binnenring voor een extra comfortabele handgreep. Bekijk het hele aanbod hieronder!

Meer Info

De voordelen van borduurscharen

Borduurscharen zijn speciaal geschikt voor het knippen van fijne draadjes. In ons assortiment hebben we alleen topkwaliteit borduurscharen. Deze staan bekend om hun uiterlijk met een spits puntje. Hiermee kun je extra nauwkeurig te werk gaan. Het aanbod varieert van extra fijne borduurschaartjes, tot borduurschaartjes met een gebogen puntje.

Ook in ons assortiment: het ooievaar-schaartje. Het ontwerp van dit schaartje is al jaren populair en stamt uit de vroege negentiende eeuw. Antieke exemplaren kunnen wel honderden euro’s kosten! Bij Textielstad hebben we gelukkig een betaalbare variant in de collectie.

Toch op zoek naar een andere soort schaar, bijvoorbeeld voor wat grotere projecten? Bekijk hier ons hele aanbod aan scharen, zeker weten dat er ook voor jou wat tussen zit!

Borduurschaar kopen?

De juiste borduurschaar gevonden die voldoet aan jouw wensen? Bestel jouw schaar voor 20:00, dan sturen we hem diezelfde dag nog naar je op! Bij een bestelling vanaf 50 euro, versturen we het gratis. Zo ben je bij Textielstad verzekerd van een snelle en voordelige aankoop!

Minder Info
Filteren
Filteren
Merk
  1. Prym 7 items
Minder

10 Items

10 Items