Scharen

Scharen

Goed gereedschap is van groot belang om ervoor te zorgen dat jouw creatie het mooiste eindresultaat bereikt. Een goede schaar speelt daarin een grote rol! Textielstad heeft voor iedere klus de juiste schaar. Of het nu gaat om een goede stofschaar, kartelschaar, borduurschaar, of een speciale elektrische schaar. Bij Textielstad ben je aan het juiste adres!

Meer Info

De ruimste keus aan scharen, snel en voordelig!

Textielstad heeft wel meer dan vijftig verschillende scharen. Deze zijn geschikt voor zowel de echte professional als de hobbyist. Zelfs voor de kleinste creatievelingen kun je bij ons terecht, daarvoor hebben we speciale kinderscharen met kleurige handgrepen en afgeronde, kindvriendelijke punten. Daarnaast hebben we diverse stofscharen, maar ook borduurscharen, pincetscharen, scharen die speciaal gemaakt zijn voor het maken van knoopsgaten en zelfs scharen in een unieke ‘gold editie’.

Toch liever snijden in plaats van knippen? Bekijk dan hier ons hele assortiment!

Scharen kopen bij Textielstad?

Heb je vragen over een bepaalde schaar? Stel je vragen gerust! Dat kan telefonisch, per mail of via de chat, maar je bent natuurlijk ook altijd welkom bij onze winkel in Tilburg. Wij helpen je graag verder. Heb je wel al de juiste schaar voor jouw creatie gevonden, bestel hem dan snel. Want bestel je hem voor 20:00, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden! Kun jij meteen aan de slag met je nieuwe project. En bij een bestelling vanaf 50 euro versturen we het zelfs gratis.

Minder Info
Filteren
Filteren
Merk
  1. Prym 48 items
  2. Finny 2 items
  3. Suprena 1 item
Minder

55 Items

55 Items