Borduurstoffen

Bij Textielstad kun je voor alles terecht dat met borduren te maken heeft. Borduurnaalden, garen, accessoires, noem maar op. En in een textielzaak zoals Textielstad kan speciaal borduurstof natuurlijk niet ontbreken. Bekijk ons aanbod hieronder online, of kom gezellig eens langs om het volledige assortiment in het echt te bekijken.

Meer Info

Wat is stramien?

Borduurstof en stramien zijn weefsels die speciaal geschikt zijn voor het borduren. Stramien is een grof weefsel dat gemaakt wordt van katoen of linnen en dat bedoelt is om op te borduren of als drager van een geknoopt tapijt. Het komt ook wel eens voor dat het stramien bedrukt is met patronen om zo het borduren te vergemakkelijken.

Toch op zoek naar andere stoffen? Kijk dan eens hier voor ons volledige stoffenassortiment. Als je juist verder wilt verdiepen in het borduren dan kun je hier eens kijken voor al onze overige borduurbenodigdheden.

Borduurstof of stramien kopen?

Bij Textielstad streven we niet alleen naar de beste kwaliteit van onze producten, maar ook naar de beste service voor onze klanten. Bestel je daarom voor 20:00, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog de deur uit gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro versturen we het zelfs gratis. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe borduurproject.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Motief
  1. Effen 1 item
Minder
Stofsoort
  1. Borduurstof 5 items
  2. Linnen 1 item
Minder
Materiaal
  1. Katoen 3 items
  2. Linnen 13 items
Minder

32 Items

32 Items