Borduren

Zowel de beginnende als de ervaren borduurster is bij Textielstad aan het juiste adres. Wij hebben naast een enorm aanbod aan stoffen en naaitoebehoren, ook een hele ruime keus in borduurgaren en accessoires. Je kunt het volledige aanbod hieronder rustig bekijken, maar natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom bij ons in de winkel. Daar staan we voor je klaar met ons beste en deskundige advies.

Meer Info

Ruime keus uit de beste merken

Onze borduurafdeling bestaat uit diverse subcategorieën, zo kun je gemakkelijker vinden waar je naar op zoek bent. Op iedere pagina vind je alleen artikelen van de beste kwaliteit en de beste merken. Waaronder de bekende namen zoals Gütermann, Mettler en Rico.

Bij Textielstad proberen we altijd de nieuwste trends te volgen, zo ook bij borduren. Hier passen we vervolgens ons aanbod op aan zodat er altijd ruime keus is tussen de klassieke producten en de trends.

Snel en voordelig borduren!

Daarnaast streven wij niet alleen naar producten met de beste kwaliteit, maar ook naar de beste service voor onze klanten. Bestel je daarom voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe! Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe creatie.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Motief
 1. Fantasie 11 items
 2. Effen 31 items
Minder
Stofsoort
 1. Borduurstof 5 items
 2. Linnen 1 item
Minder
Materiaal
 1. Katoen 19 items
 2. Linnen 13 items
Minder
Merk
 1. Amann 336 items
 2. Gutermann 23 items
 3. Prym 50 items
 4. Schmetz 3 items
 5. Rico Design 401 items
 6. Vlieseline 16 items
Minder

831 Items

831 Items