Machineverf

Machineverf

Is het hoog tijd om je favoriete kledingstuk op te frissen, of wil je misschien je interieur opfrissen? Dylon Machineverf kan een goeie optie zijn! Bekijk hieronder het hele aanbod van diverse kleuren of kom eens gezellig langs bij onze winkel in Tilburg. Daar staan we altijd voor je klaar met ons beste en deskundige advies.

Meer Info

Textielverf voor de grote projecten

De textielverf voor de wasmachine is geschikt om grotere kledingstukken of om gordijnen en lakens te verven. De textiel machineverf uit onze collectie is van het merk Dylon. Dit is de best verkrijgbare kwaliteit en zorgt voor diepe, heldere en blijvende kleuren waardoor je altijd verzekerd bent van een mooi eindresultaat. We hebben deze kleuren in 25 verschillende kleuren. Er is keuze genoeg tussen heldere mooie kleuren en rijke intense tinten.

De verf geeft niet af en loopt niet door. En vanzelfsprekend is de verf niet schadelijk voor je wasmachine.

Toch op zoek naar andere textielverf? Bekijk dan eens ons volledige aanbod!

Hulp nodig? Textielstad helpt je verder!

Bij alle verfproducten worden instructies mee gegeven. Mocht het toch nog onduidelijk zijn hoe je de verf het beste kunt verwerken, vraag ons dan gerust om hulp. Wij helpen je graag verder ;). Je kunt ons telefonisch bereiken, per mail of via de chat, maar natuurlijk ben je ook altijd welkom om bij ons langs te komen voor persoonlijk advies.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

18 Items

Kleur

18 Items

Kleur