Handverf

Handverf

Voor het verven van kleine(re) stukken stof of kleding van natuurlijke weefsels kun je het beste handverf gebruiken. Ons aanbod vind je hieronder online, maar natuurlijk ben je ook altijd welkom om onze artikelen in het echt te komen bekijken bij ons in de winkel. Winkel je toch liever digitaal en bestel je online voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat. Kun jij zo snel mogelijk aan de slag met je nieuwe project ;).

Meer Info

Textielverf voor kleine projecten

Handverf is niet alleen geschikt voor kleine stukken stof, maar het is ook ideaal voor stoffen die niet in de wasmachine mogen zoals wol en natuurzijde. Houd er wel rekening mee dat wol en zijde een lichter resultaat geven. Andere stoffen waar deze verf bij gebruikt kan worden zijn onder andere katoen, linnen en viscose. Ook bij polyester-katoenen mengsels krijg je lichtere tinten. De verf is niet geschikt voor stoffen met een speciale finish zoals waterafstotende stoffen.

Bij Textielstad bieden we alleen het beste van het beste aan. Dat betekent dat we textielverf van het merk Dylon in ons assortiment hebben. Deze verf zorgt voor heldere kleuren en bereik je de beste resultaten.

Handverf voor textiel kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog wordt verzonden. Zo kun jij zo snel mogelijk beginnen met je nieuwe creatie.

Minder Info
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.