Koffers

Het is niet alleen handig om spullen georganiseerd op te kunnen bergen, ook om spullen gemakkelijk te kunnen vervoeren, bijvoorbeeld voor naailessen of -workshops. Zeker bij naaimachines is het belangrijk om de machines goed beschermd en gemakkelijk te kunnen vervoeren. De naaikoffer is daar de geschikte oplossing voor. Textielstad heeft meerdere ervan in het assortiment in diverse kleuren en maten. Bekijk ons aanbod rustig in onze webshop, of kom gezellig een keertje langs bij ons in Tilburg!

Meer Info

De voordelen van een naaikoffer

Naast het gemakkelijk vervoeren van de machines, dienen de naaikoffers er ook voor om de accessoires handig om te kunnen bergen. Zo heb je meteen al je naaigerei bij elkaar wanneer je bijvoorbeeld naar een naailes gaat. Textielstad heeft diverse naaikoffers die verschillen van elkaar in opbergvakken. De een heeft er net wat meer dan de ander. Daarnaast verschillende de koffers van elkaar in design, kleur en merk.

Is een volledige naaikoffer toch iets teveel van het goede, en zoek je bijvoorbeeld eerder een naaibox? Bekijk dan hier ons hele assortiment opbergmaterialen.

Naaikoffer kopen?

De naaikoffer van jouw dromen gevonden? Wacht dan niet te lang en bestel hem snel! Voor 20:00 besteld betekent namelijk vandaag nog verzonden. Zo kun je meteen gemakkelijk op pad met je naaimachine (en bijbehorende accessoires). Bestellingen vanaf 50 euro worden, binnen Nederland, gratis verstuurd. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om bij ons langs te komen in Tilburg :).

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Prym 3 items
  2. ArtBin 1 item
Minder

4 Items

4 Items