Naaiboxen

De kleine organizers zijn hartstikke geschikt voor de kleine naai-accessoires, voor het grotere naaigerei volstaat de naaibox het best. Bij Textielstad hebben we diverse naaiboxen in ons assortiment. Neem eens een kijkje op onze webshop, vereenvoudig je zoekopdracht via onze filter, of kom gerust eens langs bij ons in de winkel in Tilburg! Daar staan we altijd voor je klaar met ons beste advies :).

Meer Info

Verschillende naaiboxen bij Textielstad

Textielstad heeft verschillende naaiboxen in de collectie. Van houten varianten tot transparant. Het voordeel aan de naaiboxen is, dat ze beschikken over meerdere opbergvakjes van verschillende maten. Zo kun je zowel klein als groot naaigerei georganiseerd opbergen. Daarnaast kunnen ook de maten van de boxen zelf verschillen in maat. Net zoals de verschillen in kleur, uiterlijk, prijs en merk.

Is de naaibox toch niet helemaal waar je naar op zoek bent? Kijk dan hier rustig verder in ons assortiment opbergsystemen.

Naaibox kopen?

Heb je de naaibox die voldoet aan jouw wensen gevonden? Bestel hem dan snel! Voor 20:00 besteld, betekent namelijk vandaag nog verzonden! Bij een bestelling vanaf 50 euro, binnen Nederland, zelfs gratis ;). Natuurlijk ben je ook altijd welkom bij ons in de winkel om de opbergsystemen in het echt te komen bekijken. Daar staan we altijd voor je klaar met ons beste advies.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Gutermann 4 items
  2. Prym 38 items
  3. ArtBin 3 items
Minder

45 Items

45 Items