Waterdicht & Waterafstotend

Waterdicht & Waterafstotend

Wil je een regenjas maken, of een waterstotende parasol bijvoorbeeld? Dan kun je het beste een van onderstaande producten gebruiken om het textiel meer waterdicht of waterafstotend te maken. Bestel je voor 20:00? Dan sturen we je pakketje dezelfde dag nog op!

Meer Info

Verzekerd van de beste kwaliteit

We hebben zowel producten om textiel waterafstotend of waterdicht te maken, als producten om textiel te repareren. Impregneer spray hebben we in verschillende soorten. Voor stoffen zoals katoen en linnen of voor nylon en polyester. Daarbij ben je bij Textielstad verzekerd van de beste kwaliteit. Onze impregneer sprays zijn daarom van het merk WME. De waterafstotende reparatieproducten uit ons assortiment zijn onder andere van het merk McNett. Dit vulkaniserende reparatiemiddel en nadendichter kan worden gebruikt voor het repareren van kleine gaatjes in bijvoorbeeld je tent, maar ook voor het waterdicht maken van de naden van je regenjas.

Hoe verwerk je impregneer spray?

Om tot het gewenste resultaat te komen is het belangrijk om het product goed te verwerken. Voordat je het product op de stof aanbrengt is het belangrijk alle stofjes en vuil te verwijderen. Het waterdichte impregneermiddel kun je het beste aanbrengen met een zachte borstel, of door een aantal keer te sprayen. Zorg ervoor dat de kleding volledig doorweekt wordt, daarna moet het natuurlijk nog goed drogen. Probeer daarbij zoveel mogelijk zon te vermijden.

Heb je vragen over het verwerken van producten om je kleding waterafstotend of waterdicht te maken? Stel ze gerust aan ons, wij helpen je graag verder!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. McNett 4 items
  2. Stimex 4 items
  3. WME 4 items
Minder

14 Items

Positie

14 Items

Positie