Tornmessen

Een tornmesje is een handige tool die gebruikt wordt om stiksels los te halen. Textielstad heeft diverse van dit soort mesjes in het assortiment. Het tornmesje naar jouw keuze gevonden? Bestel hem voor 20:00! Dan wordt het diezelfde dag nog verzonden en kun jij zo snel mogelijk verder met jouw project ;).

Meer Info

Wat is een tornmesje?

Een tornmesje heeft een gevorkt uiteinde, tussen de tandjes van de vork bevindt zich een scherpe rand dat als mesje fungeert. Een van de tanden is langer dan de andere. Die is bedoeld om onder de stiksels te schuiven waardoor ze vanzelf over het mesje schuiven en doorgesneden worden. De andere tand van de vork is wat korter, en heeft een stompe punt. Dat is bedoelt om beschadigingen aan de stof te voorkomen.

Toch op zoek naar een ander soort mesje? Bekijk hier ons hele assortiment!

Ruime keus aan tornmesjes

Bij Textielstad hebben we verschillende soorten tornmesjes. Van klein tot groot. Daartussen bevinden zich ook een aantal tornmesjes met ergonomisch design, om vrij te kunnen werken zonder last van je handen te krijgen.

Al onze tornmesjes zijn van het merk Prym. Prym staat bekend om zijn kwalitatief goede producten. Je kunt dan ook nergens zo snel en voordelig tornmesjes verkrijgen dan bij Textielstad. Bij een bestelling vanaf 50 euro zelfs gratis verzending!

Minder Info

5 Items

5 Items