Lockgaren

Lockgaren

Op zoek naar lockgaren? Textielstad heeft een heel breed aanbod aan lockgaren van de beste kwaliteit, verkrijgbaar in wel meer dan 60 kleuren. Bekijk alle garen hieronder of kom een keertje bij ons langs om alles in het echt te bekijken!

Meer Info

Wat is lockgaren?

Naast garen voor het naaimachine hebben we bij Textielstad ook garen voor de lockmachine. Deze lockgaren zitten op speciale klossen die vaak erg groot zijn en daardoor niet geschikt zijn voor je naaimachine. Het grootste deel lockgaren uit ons assortiment is van de merken Amann of Forbilux.

Amann heeft diverse garens. Een daarvan is Serafil, dit polyester garen is enorm fijn en veelgebruikt bij het stikken met meernaaldsstepmachines. Het is geschikt voor overlocknaden, sierstiksels en blind stikwerk. Een ander veel verkocht lockgaren van Amann is ‘Seraflock’. Dit moussegaren is vooral geschikt voor het aflocken van elastische stoffen zoals voor lingerie en badkleding. Seraflock heeft een beetje rek waardoor het voor een nog grotere rekbaarheid van de naden zorgt.

Daarnaast is er nog het merk Forbilux dat het ‘Spun-garen’ heeft, dit is 100 procent polyester. Je kunt het gebruiken als lockgaren en voor eigenlijk ieder naaiwerk zoals het allesnaaigaren. Zowel voor fijne als voor grovere stoffen kan dit garen gebruikt worden.

Ben je toch op zoek naar regulier garen voor het naaimachine? Bekijk hier onze gehele collectie!

Welke kleur garen is het meest geschikt?

Heb je eindelijk het garen gevonden dat het meest geschikt is voor je creatie, komt de volgende vraag: welke kleur is het best? Wil je dat het garen het minst opvalt, dan kun je het beste een garen nemen in de kleur die het meest voorkomt in je stof. Dit kun je het beste bepalen bij daglicht om vergissingen te voorkomen. Is precies die kleur lastig te vinden? Neem dan één of twee tinten donkerder; een lichter stiksel valt namelijk veel meer op. Extra handig: in onze webshop geven we bij een bepaalde stof altijd een garen-advies!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Materiaal
  1. Polyesther 147 items
Minder
Merk
  1. Amann 89 items
  2. Forbilux 147 items
Minder

236 Items

Pagina

236 Items

Pagina