Clips & Diversen

Op zoek naar clips om bretels te bevestigen aan je broek? Dan ben je bij Textielstad aan het juiste adres! Hier kun je terecht voor je gehele creatie, van A tot Z. Dus ook voor de kleine details die net het verschil kunnen maken. Bretels zorgen ervoor dat een broek onberispelijk zit. Bekijk hieronder alle bretelclips uit ons assortiment, of kom gezellig een keertje langs bij onze winkel in Tilburg om alles in het echt te bekijken.

Meer Info

De beste kwaliteit en roestvrije clips!

Bij Textielstad vind je verschillende soorten bretelclips. Variërend van formaat en divers in breedtes. De kleinste breedte uit ons assortiment is 18 millimeter en de breedste variant is 50 millimeter. Alle clips uit onze collectie zijn van de beste kwaliteit en roestvrij.

Ben je ook nog op zoek naar de bretels zelf? Kijk dan eens hier voor ons aanbod van bretels!

Bretelclips kopen?

Bij Textielstad kun je terecht voor de beste producten van de hoogste kwaliteit én voor de beste service. Bestel je bij ons voor 20:00, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro versturen we het zelfs gratis. Zo kun jij snel en voordelig aan de gang met je creatie.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

9 Items

9 Items