Loom & Punnik

Op deze pagina vind je allerlei producten waarmee je de leukste en mooiste gebreide creaties kunt maken. Bij Textielstad gaan we voor het beste van het beste, daarom vind je in ons assortiment hieronder de merken Prym en Rico Design terug. Vragen over onze producten, of hoe je het moet gebruiken? Stel ze gerust aan ons, wij helpen je graag verder!

Meer Info

Wat is loom en punniken?

Je kunt breien met breipennen maar je kunt ook breien met een brei-raam, dit wordt ook wel een knitting loom genoemd. Breien op een breiraam lijkt een beetje op punniken, maar dan in het groot. Daarnaast hebben we ook tools zoals de breiharp of de breiplank in ons assortiment.

Punniken is een techniek om van een draad van wol een holle streng te maken, daarbij gebruik makend van een punnikklosje en een haaknaald. Van deze streng kunnen dan door technieken zoals naaien weer andere creaties worden gemaakt.

Op zoek naar haak- of breigaren om je creatie van te maken? Bekijk hier eens ons volledige assortiment!

Loom of punnik-tools kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe. Zo ben je bij Textielstad altijd verzekerd van een snelle en voordelige bestelling, en kun jij zo snel mogelijk beginnen met je nieuwe project ;).

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Prym 11 items
  2. Rico Design 7 items
Minder

18 Items

18 Items