Tools

Tools

Bij Textielstad hebben we veel verschillende tools die erg handig zijn bij het haken of breien. Bestel online of kom eens langs bij onze winkel in Tilburg! Daar staan we altijd voor je klaar om je te voorzien van ons beste en deskundige advies.

Meer Info

Het breedste assortiment tools voor brei- en haakcreaties!

Op deze pagina vind je allerlei hulpmiddelen en onmisbare tools terug die het maken van een brei- of haakwerkje net wat makkelijker maken. Het aanbod varieert van pluisjesscheerapparaten tot crochet pinnen en van haaknaalddiktemeters tot haakringen.

Daarnaast vind je in ons assortiment tools zoals vingerhoedjes, mohairborstels en een frivolit. Een mohairborstel heeft een plastic handvat en kunststof borstelharen en wordt gebruikt om donzige garenkleding op te frissen. Een frivolit is een tool waarmee je een bepaalde handwerktechniek kunt uitoefenen waarbij een weefsel wordt gemaakt dat op kant lijkt. Dit is nog maar een greep uit ons brede aanbod. Bekijk alle artikelen rustig online, of kom een keertje langs bij onze winkel in Tilburg.

Bekijk hier ons volledige assortiment artikelen voor het breien of haken.

Brei- of haakaccessoires kopen?

De tool gevonden waar je naar op zoek was? Bestel dan snel! Want heb je voor 20:00 besteld, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je op. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe project!

Minder Info

39 Items

39 Items