Breinaaldenetuis

Breinaalden van goede kwaliteit kunnen in principe jaren mee. Wel is het belangrijk dat de naaldpunten bij het opbergen van de breinaalden niet beschadigen. Het beste kun je je naalden opbergen in een breinaalden etui die de naalden mooi bij elkaar houdt en waarin de naaldpunten goed beschermd zijn. Textielstad heeft een breed assortiment van dit soort etuis. Bekijk de artikelen hieronder of kom eens bij ons langs om alles in het echt te bekijken.

Meer Info

De voordelen van een breinaalden etui

De breinaalden etuis bestaan uit meerdere vakjes, waar je je breinaalden en accessoires in kwijt kunt. Zo bescherm je de naalden én heb je alles meteen georganiseerd bij elkaar. Door het compacte formaat van de etui zijn deze zelf ook goed op te bergen.

De beste kwaliteit bij Textielstad

Bij Textielstad hebben we breinaalden etuis in verschillende kleurtjes en printjes van het Duitse merk Prym dat bekend staat om de kwalitatief goede producten voor onder andere brei- en haakliefhebbers. Bij Textielstad hebben we van Prym allerlei brei- en haakgerei en bijbehorende accessoires om je collectie compleet te maken.

Breinaalden etui kopen?

Is een breinaalden etui de juiste accessoire voor jou? Bestel hem dan snel! Voor 20:00 besteld is diezelfde dag nog verzonden! Bij een bestelling vanaf 50 euro word het zelfs gratis verstuurd. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om de etuis in de winkel te komen bekijken. Hier staan we altijd voor je klaar met ons beste advies :).

Minder Info

5 Items

5 Items