Navigatie

Welkom op onze nieuwe site. Tip ons met suggesties en wensen!

  • Sinds 1930
  • Ervaren team voor het beste advies
  • Een echte winkel
  • Familiebedrijf uit Tilburg
  • De grootste van Nederland

Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij Textielstad?

Om een bestelling te plaatsen bij Textielstad hoef je alleen de volgende eenvoudige stappen te volgen:

1. Kies een artikel met behulp van onze filters.

Deze filters zoeken naar het gewenste product op basis van verschillende kenmerken, deze staan allemaal vermeld in de linkerbalk zodra je een productcategorie selecteert.

2. Als je een artikel hebt uitgekozen

Vul het juiste aantal/metrage in en klik op de knop "Klik hier en Bestel". Je kunt de stoffen ook per 5 centimer bestellen, vul bijvoorbeeld 2.35 in als je twee meter en 35 centimeter nodig hebt. Het artikel wordt nu in de winkelwagen geplaatst.

3. Zodra je de bestelling definitief wilt plaatsen

Ga naar de kassa door op de knop "Afrekenen te klikken" . Hiervoor moet je eerst geregistreerd of aangemeld zijn.

4. De betaling

Textielstad biedt je verschillende opties om uw betaling te voltooien. Deze bestaan uit: iDeal en vooruitbetaling door overschrijving. Kies één van deze opties en volg vervolgens de instructies om de betaling af te ronden.

5. Bevestiging

Na bevestiging van de betalingswijze ontvang je een bestelbevestiging van Textielstad.

Tip: Je kunt nu ook je bestelling laten afleveren op een ander adres. Dit kan van pas komen wanneer je overdag niet thuis bent, je kunt dan bijvoorbeeld een bestelling laten afleveren op je werkadres.

Hoe kan ik mij registreren?

Klik op de bovenste balk op de link "Inloggen". Je wordt automatisch doorgestuurd naar de registratiepagina.

Registreren

Vul aub alle velden met een * met waarheidsgetrouwe informatie in. Textielstad voldoet aan alle geldende privacyregelingen en je gegevens worden niet aan derden verstrekt. Hierna ben je direct inlogt op Textielstad.nl. Voer tijdens het plaatsen van een bestelling het adres in waar de bestelling moet worden geleverd. Als je jouw Textielstad account wilt verwijderen, kun je jouw lidmaatschap beëindigen. Vergeet dan niet dat je hierna geen toegang meer hebt tot de betaalde bestellingen en facturen. Ook verlies je dan alle opgeslagen gegevens. Deze gegevens kunnen na de uitschrijving ook bij Textielstad niet worden hersteld. Neem alstublieft contact met ons op voor beëindiging van je lidmaatschap. Geef alstublieft de reden door voor de verwijdering van je profiel zodat we onze diensten kunnen verbeteren.

Registreren

Kom je er niet uit?

Als er zich problemen voordoen bij de registratie of bij het inloggen neem dan contact op met onze klantenservicenummer 085-0475543 of via de live chat (als we online zijn).