Navigatie

Welkom op onze nieuwe site. Tip ons met suggesties en wensen!

  • Sinds 1930
  • Ervaren team voor het beste advies
  • Een echte winkel
  • Familiebedrijf uit Tilburg
  • De grootste van Nederland

Betalingsmethode

Wij bieden voor de betaling een ruim aantal mogelijkheden. Alle betaalgegevens die u doorgeeft (bijv. banknummer) worden via een beveiligde verbinding verstuurd. Om de keuze voor een betalingsmethode te vergemakkelijken vind u hieronder per methode een beschrijving.

iDEAL

Bij Textielstad kunt u uw bestelling die met iDEAL betalen. Als u toegang heeft tot internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank, dan kunt u gebruik maken van iDEAL. De makkelijkste, snelste en veiligste manier van online betalen op internet.
Snel, simpel en veilig betalen binnen uw bekende omgeving van internetbankieren.

Een bestelling waarbij u kiest voor de leveringswijze thuisbezorgen en voor de betaalmethode iDEAL, kan meteen door Textielstad in behandeling worden genomen.

Vooruitbetalen

Bij Textielstad kunt u uw bestelling die u laat thuisbezorgen door middel van een vooruitbetaling betalen. U geeft uw bank dan op de voor uw gebruikelijke wijze (internetbankieren, overschrijvingsformulier of een telefonische betaling) een opdracht tot het overmaken van het orderbedrag op de rekening van Textielstad.

Rekeninginformatie

Textielstad  te Tilburg
IBAN nr.NL66RABO0328122319
BIC-code: INGBNL2A

Vermeld bij het overmaken van je betaling altijd het bestelnummer van uw bestelling wat u bij de afronding van uw bestelling ziet op de website en wat u tevens per e-mail krijgt toegezonden in de bevestiging van uw bestelling.

Betalen met een vooruitbetaling is kosteloos. De bestelling wordt in behandeling genomen op het moment dat Textielstad de betaling ontvangen heeft (dit is dikwijls later dan het moment waarop het op uw rekening is afgeschreven). Levertijdindicaties gaan in op het moment van in behandeling name van de bestelling.

PIN & Contant

Bij afhaling van je bestelling kunt je gebruik maken van onze PIN automaat en contant afrekenen.