Hand Borduurgaren

Wat is er leuker dan een hobby die je overal kunt doen, en waar je enkel en alleen een naald, garen, een borduurring en een lap stof voor nodig hebt? Precies, niks! Het is daarom dat handborduren al jaren populair is en de laatste jaren lijkt die populariteit alleen maar te stijgen. Om het handborduren zo ontspannen mogelijk te maken, is het wel belangrijk de juiste materialen te gebruiken. Want een draad die telkens afbreekt verhoogt de vreugde namelijk niet. Op deze pagina vind je alleen handborduurgaren van de beste kwaliteit. Bekijk rustig ons volledige aanbod, of kom eens gezellig langs!

Meer Info

Keuze uit honderden kleuren!

Verreweg het grootste deel van het aanbod handborduurgaren is afkomstig van het merk Rico Design. Zij leveren garen dat gemaakt wordt van Egyptisch katoen van de beste kwaliteit. Er is keuze uit honderden verschillende kleuren, zodat je echt voor íedere borduurcreatie bij Textielstad terecht kunt. Het garen is wasbaar en lichtbestendig.

Borduur je toch liever machinaal? Bekijk dan eens hier ons machine borduurgaren.

Hand borduurgaren kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan wordt je pakketje diezelfde dag nog verzonden! Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe borduurproject ;).

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Garen lengte (mtr)

308 Items

Kleur

308 Items

Kleur