Navigatie
  • Sinds 1930
  • Ervaren team voor het beste advies
  • Een echte winkel
  • Familiebedrijf uit Tilburg
  • De grootste van Nederland

Vintage Metalic Denim

26 januari 2024

Laat je inspireren door de laatste mode trend

Je kunt er niet meer omheen: shiny, glanzend en sprankelend is hip! De nieuwste toevoeging aan jouw garderobe in deze trend maak jij nu helemaal zelf met onze nieuwe Vintage Shiny Denim stof. Verkrijgbaar in verschillende tinten en kleuren biedt deze stof voor ieder wat wils. Kijk snel in deze nieuwsbrief wat je zoal van deze stof zou kunnen maken en ga er snel mee aan de slag. 

Vintage Shiny Denim licht zilver
Maak van jouw denim jasje een waar statement piece met de glimmende en sprankelende Vintage Shiny Denim. De glanzende laag op de stof geeft 'm de perfecte shine, zonder dat het too much is. 

Vintage Shiny Denim licht goud
Wil je toch meer de show stelen? Kies dan voor de Vintage Shiny Denim goud. De gouden glans geeft de stof dat echte wow-effect. De perfect combi tussen casual en chic!

Vintage Shiny Denim donker goud
Daar stopt het nog niet - we hebben de denim namelijk ook in donker gouden variant! Opvallen doe je zeker in bijvoorbeeld een gave jumpsuit van deze stof, perfect voor het voorjaar.

 

 

Met deze geweldige, veelzijdige stof kun je zó veel kanten uit. Combineer de verschillende tinten in een spijkerbroek met details met McCall's patroon 8408. Met de patronen van Simplicity tover je de Vintage Shiny Denim makkelijk om in een spijkerjasje. Durf jij meer aan? Maak er dan een prachtige tuinbroek van. Wedden dat je hoofden zult laten draaien?

 

 

 

Compleet pakketje nodig en wil je snel aan de slag? We got you! Dit makkelijke patroon van Burda, nummer 5857, laat je in een handomdraai een glanzend rokje maken in drie verschillende maten. De afwerking gebeurt snel met de Jeansknopen van Prym.