Navigatie
  • Sinds 1930
  • Ervaren team voor het beste advies
  • Een echte winkel
  • Familiebedrijf uit Tilburg
  • De grootste van Nederland

Back to school

18 augustus 2023

Het nieuwe schooljaar staat om de hoek. Het is bijna tijd voor een jaar vol met nieuwe vrienden en avonturen. Wij helpen je graag om goed voorbereid het nieuwe jaar te starten.
Van je favoriete hedendaagse outfit tot een fashionable, waterproof outdoor jack. Natuurlijk kan een goede rugzak niet ontbreken om vol te stoppen met al je herinneringen en als finishing touch de beste accessoires.

 

Regenjack

Ik kwam liever doorweekt aan op school dan dat ik een regenjas aan deed. Maar met deze printjes maak je een unieke regenjas die helemaal bij jou past. Die draag je met trots!

In de Nano-Softshell collectie zit echt voor ieder wat: bloemetjes, dinosaurussen, stoere printjes en hele lieve. Voor iedere leeftijd een perfecte match.

Om te zorgen dat je in het regenachtige weer ook goed opvalt, hebben we een reflecterende en waterdichte stof. Die kan je overal op of in verwerken.

Artikel Reflecterend zilver 1200mm 19763-450

 


Comfortabele sweater

De comfortabele sweater is voor de koude dagen om in weg te kruipen, maar ook om je goed in te voelen. Iedereen heeft zo'n trui die je het liefst elke dag aan doet. De ultieme trui die meegaat op je eerste schoolkamp of tijdens een dagje weg! 
Unisex patroon, Simplicity patroon 8754-A
Boys: McCall Naaipatroon 7638-BOYS, Simplicity patroon 9561-A, Simplicity naaipatroon 9694 A

 

Favoriete broek

Een favoriete broek waar je alles op kan combineren. Dit seizoen ga je meer los vallende baggy broeken terug zien en voor de meiden een mooie flair.
Met het patroon van Simplicity 9561 kan je een stoere, lekker zittende nette outfit creëren. Het is maar net welke stof je gaat gebruiken.

Wanneer je een lekker zittende flair broek hebt en het patroon is getekend, maak je de broek in een hand omdraai van allerlei verschillende stofjes.

Flair broek voor meiden McCalls 8353, stof advies Velvet stretch rib en Knitted Corduroy

 

Perfecte broek

 

Rugzak

Wil je een praktische of juist een opvallende rugzak?  Wanneer je de rugtas zelf maakt, kan je het gelukkig ook combineren! 
Wat dacht je van een Star Wars The Mandalorian rugzak! 
Simplicity patroon 9619-OS & Simplicity patroon 9369-OS
Simplicity patroon 1388-OS
Hou je van lekker opgeruimd? Met het Burda patroon 5993 maak je de perfecte etuis voor pennen of make-up, maar ook een bescherming voor bijvoorbeeld je tablet. 
Een goede sporttas mag natuurlijk ook niet ontbreken! Zo neem je makkelijk al je gymkleding mee naar school. Burda patroon 9256