Navigatie

Alle Simplicity patronen nu 50% korting SHOP>>>

  • Sinds 1930
  • Ervaren team voor het beste advies
  • Een echte winkel
  • Familiebedrijf uit Tilburg
  • De grootste van Nederland

Werken bij Textielstad

Textielstad bestaat in 2020 maar liefst 90(!) jaar en op wat we tot dusver hebben bereikt zijn we zeker trots, maar nog lang niet tevreden. Wij willen namelijk groeien! En daar hebben wij jou en je enthousiasme voor nodig! Wil jij deel uitmaken van een team waarbij iedereen denkt in het belang van de klant, ongeacht zijn/haar functie? Ben jij die topper met een flinke dosis creativiteit en energie? Check dan snel onze vacatures!

Magento developer

Heeft Magento voor jou geen geheimen? Ben je bekend met het ontwikkelen van webshops en andere onlineapplicaties? Dan zoeken wij jou!

Bekijk Vacature

Coupeuse Leerling (stage)

Klaar om het coupeuse vak te leren. Bij Textielstad krijg je naast alle ins en ouds van het coupeuse vak ook een berg warenkennis cadeau. Natuurlijk rekenen wij wel op jouw inzet en enthousiasme.

"Elke dag, een creatieve dag bij Textielstad"

Docent

Ben jij iemand die alle fijne kneepjes van het vak kent? Ben jij een kei in het overdragen van kennis op cursisten? Wil je werken in een stoffenwalhalla? Dan zoeken wij jou!

Bekijk Vacature

Verkoop Medewerker

Werk jij graag met klanten in een enthousiast verkoopteam? Vind jij het een uitdaging om elke klant te helpen met het maken van de beste keuze uit ons grote assortiment? Staan klantgerichtheid en –vriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel? Dan zoeken wij jou!

Bekijk Vacature

Coupeuse

Heeft ‘ons’ mooie ambacht geen geheimen voor jou? Dan ben je zeker op je plaats bij Textielstad! Laat je elk seizoen weer inspireren door de mooiste stoffen en help anderen met het maken van de leukste outfits.

Bekijk Vacature

"Samen maken we er iets moois van!"

Content Manager - Online Marketeer

Als Social Media Marketeer zorg je ervoor dat alle verhalen van Textielstad worden gecommuniceerd met onze doelgroep. Je gaat aan de slag met het verzorgen van leads uit social media kanalen naar de website(s) van Textielstad.

Marketing & Communicatie (stage)

Help Textielstad met het uitwerken en opzetten van verschillende marketing campagnes. Tijdens een stageperiode bij Textielstad werk je in de praktijk aan alle skills die je ook na de stage helpen succesvol te zijn.

Staat jouw droombaan er niet bij maar denk je wel goed in het team van Textielstad te passen?
Schrijf dan een open solicitatie naar E. Lahaije ([email protected])