Nav activeren
Sluiten
  • Menu

Textielstad

Werken bij Textielstad

Waneer heb jij voor het laatst echt plezier in je werk gehad? Dit is een geweldige kans om bij ons te komen werken. Je hebt alle voordelen van een klein bedrijf en groeit mee tot wie weet...
We zijn trots op wat we doen en wat we hebben bereikt. We hebben er ook nog eens veel plezier in. Jouw creatieviteit en energie is wat we nodig hebben.
Ga ook met plezier naar je werk! Bekijk onze vacature's en stuur je cv naar Eddie Lahaije werkenbij@textielstad.nl
Wat wil je gaan doen?

Coupeuse

Heeft "ons" mooie ambacht voor jouw geen geheimen? Dan ben je zeker op zijn plaats bij Textielstad. Laat je elk seizoen weer inspireren door de mooiste stoffen en help andere met het maken van de leukste outfits!

Bekijk Vacature

Coupeuse Leerling (stage)

Klaar om het coupeuse van te leren. Bij Textielstad krijg je naast de alle in en ouds van het coupeuse vak ook een berg warenkennis cadeau. Natuurlijk rekenen wij wel op jouw inzet en enthousiasme.

"Elke dag, een creatieve dag bij Textielstad"

Docent

Textielstad is op zoek naar iemand die zijn/haar kennis van het coupeusevak kan overdragen op cursisten. Je werkt in een "snoepwinkel" voor coupeuses en zult zeker geïnspireerd raken tijdens een dag bij Textielstad.

Bekijk Vacature

Verkoop Medewerker

Werk je graag met klanten in een enthousiast verkoopteam. Help onze klanten met het maken van de juiste keuze uit ons geweldige assortiment. Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Bekijk Vacature

Magento developer

Heeft Magento voor jouw geen geheimen en ben je bekend met het ontwikkelen van webshops en andere online applicaties. Wij zijn opzoek naar een PHP Magento developer die ons kan helpen met de ontwikkeling van onze webshop.

Bekijk Vacature

"Samen maken we er iets moois van!!!"

Content Manager - Online Marketeer

Als Social Media Marketeer zorg je ervoor dat alle verhalen van Textielstad worden gecommuniceerd met onze doelgroep. Je gaat aan de slag met het verzorgen van leads uit social media kanalen naar de website(s) van Textielstad.

Bekijk Vacature

Marketing & Communicatie (stage)

Help Textielstad met het uitwerken en opzetten van verschillende marketing campagnes. Tijdens een stageperiode bij Textielstad werk je in de praktijk aan alle skills die je ook na de stage helpen succesvol te zijn.

Bekijk Vacature

Staat jouw droombaan er niet bij maar denk je wel goed in het team van Textielstad te passen? Schrijf dan een open solicitatie naar E. Lahaije (eddie@Textielstad.nl)