STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%
Vilt

Vilt

Vilt is enorm veelzijdig. Het wordt meestal gebruikt voor decoratie en accessoires. Je kunt er niet alleen je kostuum mee opleuken, maar ook de carnavalswagen! Zo kun je er alle kanten mee op. Bij Textielstad hebben we vilt in diverse kleuren en in verschillende diktes. Ons volledige aanbod vind je hieronder, maar natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom bij ons in de winkel om alles in het echt te bekijken.

Meer Info

Vilt voor iedere creatie!

Tussen de verschillende diktes vilt bevindt zich ook een dikte van ongeveer 1 millimeter, waar erg goed mee te knutselen is. Het wordt daarom ook wel speciaal ‘knutselvilt’ genoemd. Het voordeel van vilt is dat het niet rafelt, het hoeft daarom ook niet afgewerkt te worden na het snijden of knippen.

Toch op zoek naar een ander carnavalswaardige stof? Kijk dan eens hier voor ons volledige carnavalsassortiment!

Vilt kopen?

Heb je het vilt gevonden waar je naar op zoek was? Bestel dan snel! Want bestel je voor 20:00, dan zorgen wij ervoor dat het dezelfde dag nog de deur uit gaat. Bij een bestelling vanaf 35 euro sturen we het zelfs gratis naar je op. Zo ontvang jij je pakketje zo snel en zo voordelig mogelijk. Want Textielstad streeft niet alleen naar de beste kwaliteit, maar ook naar de beste service.

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

34 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

34 Items

per pagina
Aflopend sorteren