STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%
Streep

Streep

Ga jij met je vriendengroep verkleed als De Daltons? Dan heb je natuurlijk een streepjesstof nodig. Textielstad heeft diverse stoffen met een streepjespatroon. Bekijk ons aanbod hieronder online of kom een keertje langs bij ons in de winkel of alle stoffen in het echt te bekijken!

Meer Info

Carnaval en streepjes zijn ongetwijfeld een match!

Ook als je niet een specifieke outfit in gedachten hebt, is streepjesstof heel geschikt voor een carnavalskostuum. Neem een patroon voor een pak, en werk het uit in een volledig kleurrijk gestreept stof en je bent helemaal ready to go!

Hoe verwerk je gestreept stof?

Om de strepen op de verschillende patroondelen gelijk te laten lopen is het ten eerste belangrijk om de patroondelen dezelfde kant op te leggen. Daarnaast kan een boventransportvoet je helpen om de verschillende delen stof gelijk onder het naaimachine te laten verlopen, zo lopen de strepen gelijk na het stikken. Heb je vragen over het gebruik van een boventransportvoet? Stel ze gerust aan ons, wij helpen je graag verder!

Streepjesstof kopen?

Bij Textielstad streven we niet alleen naar de beste kwaliteit van onze producten, maar ook naar de beste service. Bestel jij daarom je pakketje voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat het dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 35 euro versturen we het zelfs gratis! Zo kun jij snel en voordelig met je verkleed-outfit aan de slag ;).

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren