STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%
Pailletten

Pailletten

Carnaval is dé uitgelezen kans om eens lekker uit te pakken. Of in te pakken, want hoe meer stof hoe beter natuurlijk! Pailletten stoffen zijn zeer geschikt voor feest- en avondkleding. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment of kom eens gezellig langs bij ons in de winkel om onze gehele carnavalscollectie te bewonderen. Bestel je voor 20:00? Dan gaat je pakketje dezelfde dag nog de deur uit.

Meer Info

Wat is paillettenstof?

Pailletten stoffen bevatten kleine schijfjes van metaal of plastic dat als versiering op de stof wordt aangebracht. De basis van deze stoffen bestaat vaak uit tule, mesh of kanten stof waarop de pailletten met de hand of machinaal worden bevestigd. Al bestaan er ook varianten met bijvoorbeeld tricot als basis. Ons aanbod varieert van stoffen met grote, opvallende pailletten tot aan stretchy lycra stoffen met een subtiel glinstertje. Naast dat het er erg feestelijk uitziet zijn dit soort stoffen ook vaak licht en erg soepel. Ideaal voor op de dansvloer of tijdens de polonaise!

Hoe verwerk je paillettenstof?

Het verwerken van pailletten stoffen is goed te doen, wel raden we aan om met een aantal dingen rekening te houden. Zo kun je het beste een oude schaar gebruiken tijdens het knippen, omdat je goede stofschaar kan beschadigen bij het doorknippen van de pailletten. Daarnaast adviseren we een fijne naald zodat de kans zo klein mogelijk is dat je de pailletten kunt raken. Al blijft het lastig om de pailletten te ontwijken, daarom is het verstandig altijd een paar extra naalden in huis te hebben voor het geval je naald breekt.

Heb je vragen over de verwerking van paillettenstof? Vraag ons gerust om hulp, wij helpen je graag verder!

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

28 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

28 Items

per pagina
Aflopend sorteren