STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%
Lak

Lak

Welk stof is nu beter om helemaal uit te pakken met carnaval dan lakstof? Lakstof geeft iedere creatie net dat beetje extra, en kan bijvoorbeeld heel goed toegepast worden bij een Power Ranger-kostuum. Bij Textielstad hebben we diverse lakstoffen, zowel in uni-kleuren, met glitters of printjes en met of zonder stretch. Je kunt het zelf zo gek maken als je wilt. Bekijk het aanbod hieronder of kom een keertje langs bij ons in de winkel om alles in het echt te bekijken.

Meer Info

Wat is lakstof?

Lakstoffen zijn gebreide of geweven stoffen waar overheen een coating laag van lak is aangebracht. Daardoor worden de stoffen waterdicht, waardoor ze bijvoorbeeld vaak gebruikt worden voor regenjassen. Dat het dondert, bliksemt en meters bier regent is dus geen probleem meer met een kostuum van lakstof. De achterkant van onze lakstoffen hebben een zachte touch waardoor ze aangenaam aanvoelen op de huid.

Toch op zoek naar een ander type stof? Bekijk dan eens hier onze volledige stoffencollectie.

Hoe verwerk je lakstof het best?

Voor de verwerking van lakstoffen adviseren wij een microtexnaald. De dikte is afhankelijk van de dikte van de stof. Om het verwerken nog gemakkelijker te maken kun je de onderkant van je naaimachinevoetje afplakken met een stukje plakband. Zo voorkom je dat het voetje nogal stroef en een beetje plakkerig over de stof gaat.

Lakstof kopen?

Bestel je de lakstof voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 35 euro versturen we het zelfs gratis! Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe carnavalscreatie.

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

19 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

19 Items

per pagina
Aflopend sorteren