STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%
Bont

Bont

(Imitatie)bont is het perfecte materiaal voor veel verkleedkostuums. Wil je feest vieren als een beertje of als koe? Dan ben je op deze pagina zeker aan het goeie adres. Bekijk het aanbod hieronder rustig online, of kom eens gezellig bij ons langs om het volledige carnavalsaanbod in het echt te bekijken.

Meer Info

Ideaal voor de pleinfeesten!

Bont stoffen zijn ideaal voor de plekken waar vooral buiten, op de pleinen, carnaval wordt gevierd. Zoals bijvoorbeeld in Maastricht. Met bont kun je je niet alleen lekker uitdossen, het houdt je ook nog eens goed warm.

Bij Textielstad willen we natuurlijk het beste voor mens en dier. Daarom verkopen we alleen imitatiebont, de veganistische variant van echt bont. Het wordt gemaakt van een breisel met een pooldraad waardoor een extra lang vezeldek ontstaat. Hierdoor is het breisel in veel gevallen niet meer te onderscheiden van echt bont, zonder dat er een dier aan te pas komt.

Toch op zoek naar een andere stof voor je carnavalskostuum? Kijk eens hier!

De voordelen van imitatiebont

Imitatiebont heeft nog een aantal voordelen die echt bont niet heeft. Echt bont kan erg gaan stinken als het nat wordt, bijvoorbeeld na een regenbui. Met imitatiebont heb je hier geen last van. Mocht het om een bepaalde reden toch gaan stinken, dan kun je de meeste imitatiebont gewoon wassen, in tegenstelling tot echt bont. (Het liefst wel op een handwas-programma.)

(Imitatie)bont kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag de deur uit gaat. Wij bezorgen je bestelling gratis vanaf 35 euro. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je verkleedoutfit!

Minder Info