STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%
Bedrukte stoffen

Bedrukte stoffen

Een stof met een vrolijke en kleurrijke print kan een standaard patroon al snel omtoveren tot een feestelijke outfit. Op onze carnavalspagina vind je allerlei verschillende dessins. Bekijk het hele aanbod rustig hieronder online, of kom een keertje langs bij onze winkel in Tilburg.

Meer Info

Diverse bedrukte stoffen

De meeste van onze bedrukte stoffen zijn van polyester. Dat heeft als voordeel dat het kreukvrij is. Ook is er een deel gemaakt van katoen. Wat betekent dat het een ademende stof is wat erg prettig draagt, zeker in een warme kroeg. Daarnaast staat katoen erom bekend dat het een zachte stof is en erg absorberend.

Toch op zoek naar een ander type stof voor je carnavalskostuum? Kijk eens hier voor de rest van ons aanbod!

Verwerking van een bedrukte stof

Houd er bij het verwerken van een bedrukte stof rekening mee hoe je het patroon op de stof legt. Daarnaast kan een boventransportvoet je helpen om de print op verschillende patroondelen gelijk te laten lopen.

Bedrukte stof kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog mee gaat met de post. Bij een bestelling vanaf 35 euro versturen we het zelfs gratis naar je toe! Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je carnavalskostuum ;).

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

25 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

25 Items

per pagina
Aflopend sorteren