Carnavalsstoffen & toebehoren

Carnavalsstoffen & toebehoren

Hoewel Carnaval (helaas) maar ééns per jaar is, is verkleden het gehele jaar door natuurlijk onwijs leuk. Daarom hebben wij bij Textielstad een groot assortiment aan verschillende carnavalsstoffen en toebehoren! Voor zowel jong als oud kun je bij Textielstad een leuke outfit scoren! Wil je een stof graag eerst voelen en ‘live’ zien? Bestel dan een staaltje, of kom gezellig langs in onze winkel. Bestel je vóór 20:00, dan heb je je bestelling morgen al in huis!

Meer Info
 

De leukste kostuums maak je zelf

De meest originele en authentieke kostuums maak je natuurlijk zelf. Of het nu voor Carnaval, Halloween of gewoon een leuk verkleedpartijtje is. Bij Textielstad shop je heel makkelijk en snel alle artikelen die je nodig hebt om jouw outfit compleet te maken.

Carnavalsstoffen bestellen bij Textielstad

Als echt Tilburgs bedrijf kunnen wij natuurlijk niet anders dan gek zijn op Carnaval. Daarom (en omdat we de klant altijd op #1 zetten) helpen we je natuurlijk heel graag met het maken van de beste keuze voor jouw kostuum. Vrees niet en neem bij vragen vooral contact met ons op. Of kom langs in onze winkel en laat je verrassen door ons volledige assortiment. Meer dan 2.000m² aan textiel en álles wat daarmee te maken heeft.

Minder Info