Handboek Naaitechnieken

€ 30,99
Leverbaar binnen 0 werkdag(en)

Het enige echte naaiboek, Handboek naaitechnieken, is volledig herzien: met nieuwe projecten, nieuwe fotografie en een compleet gemoderniseerde vormgeving geeft het ook nu weer een overzicht van alle naaitechnieken, zowel voor kleding en handwerken als voor stoffering. 

Voor de beginner staan er veel tips in, en wie al jaren naait krijgt tal van nieuwe ideeën.

Het compleet nieuwe boek bestaat uit drie delen: 'Hulpmiddelen' behandelt alles wat nodig is om te naaien, van naaimachines en een actueel stoffenoverzicht tot uitleg over het aanpassen van patronen, zodat de kleding perfect past. 'Technieken' behandelt meer dan 300 verschillende naaitechnieken, met stap-voor-stapuitleg en foto's van basissteken en naden tot professionele kleermakerstechnieken; het begint met een visueel overzicht van verschillende technieken en waarvoor die worden gebruikt, bijvoorbeeld plooien, zakken, halslijnen, mouwen en knoopsgaten. 'Projecten' ten slotte toont achttien voorbeeldontwerpen die zelf gemaakt kunnen worden.

Dit betreftd de 2e druk. Nu nog uitgebreider dan de vorige versie.

Recensie(s) NBD|Biblion recensie Dit handboek bestaat uit drie delen. Het eerste deel ('Hulpmiddelen') legt de benodigdheden uit, varierend van naaigereedschap tot stoffen en patroontekenen. In het tweede deel ('Technieken') worden stapsgewijs driehonderd facetten van diverse naaitechnieken besproken van basissteken tot professionele technieken. Het laatste deel ('Werkstukken') laat achttien voorbeelden zien om te maken (onder andere een babydeken, stropdas, kimono en vouwgordijn). Om het geheel compleet te maken staan achterin de uitgave een overzicht van kleding en stoffering, een verklarende woordenlijst, een alfabetisch register en een opgave van handige (Nederlandstalige) websites. Een overzichtelijk en rijk geillustreerd (kleurenfoto's) handboek waar beginners en gevorderden veel, zo niet alles, in kunnen vinden. (NBD|Biblion recensie, H.W.L. Keus-Asveld)

Meer Info

  • Gratis verzonden binnen NL vanaf € 35,-
  • Het beste deskundige advies
  • De grootste van Nederland
  • Een "echte" winkel, je bent welkom

Meer Info

Meer Info
Artikel code ISBN9789023012610
EAN code 9789023012610
Code Leverancier 9789023012610
Verpakkingsaantal 1
Afmeting mm 229x30x276
Auteur Alison Smith
Trefwoorden Naaien
Aantal Pagina's 400
Publicatiejaar 2010
ISBN13 Code 9789023012610
ISBN10 Code 9023012615
Vertaald uit het Engels
Uitgave 2
Uitgever Becht

Reviews