Burberry

Burberry is een, uit het Verenigd Koninkrijk afkomstig, modehuis in kleding en accessoires. Burberry werd opgericht in 1856 toen de 21 jaar oude Thomas Burberry zijn eigen winkel in Basingstoke (Hampshire) opende[1]. Rond 1870 had het bedrijf zich vooral gericht op buitenkleding. Later in 1880 introduceerde Burberry de stof "gabardine" in zijn assortiment; een waterbestendige, doch ademende stof waarvan het garen reeds waterdicht wordt gemaakt voor het weven. Ook veranderde het bedrijf rond deze tijd van naam: hoewel het oorspronkelijk Burberry heette, werd het in de volksmond Burberrys of London genoemd, waardoor Thomas Burberry deze naam overnam (deze oude naam is nog in veel oude kleding van het merk terug te vinden).

Textielstad verkoopt GEEN originele Burberry stoffen. Er zijn erg veel originele tartan ruiten en variaties hierop. Bekijk hier alle ruiten.

Shoppen op Hide

Winkel Opties

Kleur
  1. 110 - beige
  2. 170 - rood
  3. 225 - huidkleur
  4. 226 - camel
  5. 227 - zand
  6. 480 - antraciet
Ontwerp
Benaming
Rekbaar
Grondstof

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

7 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

7 Artikel(en)

Burberry koop je snel en voordelig bij Textielstad
De grootste sortering en best prijs. Zoek snel en makkelijk bij de beste! Textielstad Bel 013-5322887 of mail info@textielstad.nl voor meer informatie.