STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%
Venezia

Venezia

De juiste voering is van groot belang voor jouw creatie: bijzondere creaties verdienen namelijk ook een mooie voeringstof! Textielstad adviseert voor veel kledingstukken de Venezia voering. Wij hebben een enorm assortiment aan meer dan 100 diverse kleuren op voorraad.

Meer Info

De beste voering

De Venezia voering wordt ook wel de parel onder de voeringstoffen genoemd en daar zijn wij het helemaal mee eens. Deze voering wordt gemaakt van jaspé garen: twee verschillend gekleurde voorgarens worden samen versponnen en geven dan een twijneffect. Hierdoor ontstaat er een mooie zijd-achtige glans. Daarnaast is deze kwalitatieve stof krimpvrij, antistatisch en huidvriendelijk.

Venezia voering wordt in dezelfde fabriek gemaakt als Elastoson voering. Het wordt niet alleen gebruikt als voeringstof maar ook als decoratiemateriaal voor onder andere draperieën en standbouw.

Hoe verwerk je Venezia voering?

Voor de verwerking van Venezia voering kun je gebruik maken van de universele naalden. Deze zijn in verschillende diktes verkrijgbaar, van dikte 70 tot en met dikte 110. Afhankelijk van de dikte van de voering gebruik je een dikke of dunne naald. In combinatie met de universele naalden kun je het alles-naaigaren van Gütermann of Mettler gebruiken.

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-60 van 91

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-60 van 91

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren