Modissimo

Bij Textielstad hebben we het meest ruime aanbod aan tricot stoffen. Een van onze prachtige basiskwaliteiten is de Modissimo. Deze hebben we altijd in grote hoeveelheden op voorraad. Het is altijd gemakkelijk online te bestellen, via de filter in de webshop vind je snel waar je naar op zoek bent. Kom je liever langs bij onze fysieke winkel? Geen probleem! We zien je graag verschijnen.

Meer Info

De eigenschappen van Modissimo

De Modissimo stof is een tricot die minder gangbaar is dan bijvoorbeeld de jersey. De Modissimo is een soepel en zwaar vallende stof en heeft daarnaast een cupro-uitstraling.

Wat deze stof wel gemeen heeft met andere tricots, is de stretch. Natuurlijk zit er verschil in rekbaarheid bij iedere tricotvariant. Wij adviseren daarom als vuistregel te stellen, dat de kant met de ‘meeste’ rekbaarheid om het lichaam heen gaat. Voor T-shirts en jurkjes worden vaak tricots gebruikt met een breedte rekbaarheid van ongeveer vijftig procent.

Wil je meer te weten komen over tricot? Kijk dan op onze blog!

Modissimo kopen?

Is de modissimo de perfecte stof voor jouw creatie? Bestel hem dan snel! Want bestel je de stof voor 20:00 dan sturen we je bestelling diezelfde dag nog naar je op. Kun jij lekker meteen aan de slag met jouw project. Ben nog voordeliger uit door ook je fournituren bij Textielstad te bestellen. Is je totaalbedrag namelijk boven de 50 euro, dan verzenden we het ook nog eens gratis :). Wil je liever de stoffen eerst in het echt bekijken, dan ben je van harte welkom bij ons in de winkel in Tilburg. Daar staan we altijd voor je klaar met ons beste en deskundige advies.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Materiaal
  1. Elastan 3 items
  2. Modal 25 items
  3. Polyesther 25 items
Minder
Merk
  1. Textielstad Basic Quality 17 items
Minder

25 Items

25 Items