STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%
Punta di Roma

Punta di Roma

Punta di Roma wordt ook wel heavy jersey of romaniet jersey genoemd. De stof is een dikkere soort tricot, daardoor heerlijk warm en zeer geschikt voor de najaarsmode. De van oorsprong Italiaanse stof is stevig en makkelijk in gebruik. Bestel je voor 20:00 en is de stof op voorraad? Dan verzenden wij je bestelling diezelfde dag nog!

Meer Info

De voordelen van Punta di Roma

Punta di Roma kun je herkennen aan de beide zijden van de stof die er hetzelfde uitzien. Hierdoor kun je hem ook tweezijdig gebruiken. Maar de stof heeft nog meer voordelen: door het aandeel viscose krijgt het een matte glans en wordt het superzacht. Daarbij kreukt het bijna niet en is het voor veel verschillende doeleinden te gebruiken: dikkere leggings, jasjes, blazertjes en stevige jurkjes.

Textielstad heeft naast Punta di Roma ook verwanten als Punta Light en de D-Luxe jersey in het assortiment.

Hoe verwerk je Punta di Roma?

Punta di Roma is het best te verwerken met een speciale stretchnaald (ballpoint-naald) met een dikte van ongeveer 80 (afhankelijk van de dikte van de stof). Bij het naaien gebruik je altijd een stretchsteek. Bezit jouw naaimachine geen stretchsteek? Dan kun je een kleine zigzagsteek gebruiken. Randen kun je zomen met een stretch-tweelingnaald.

Daarnaast adviseren wij Punta di Roma te strijken op een niet te hete stand. De stof kreukt vrijwel niet, maar mocht je hem toch willen strijken dan adviseren wij een theedoek tussen de stof en het strijkijzer te plaatsen.

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

40 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

40 Items

per pagina
Aflopend sorteren