Pailletten Stof

Pailletten stoffen bevatten kleine schijfjes van metaal of plastic dat als versiering op de stof wordt aangebracht. De basis van deze stoffen bestaat vaak uit tule, mesh of kanten stof waarop de pailletten met de hand of machinaal worden bevestigd. Al bestaan er ook varianten met bijvoorbeeld tricot als basis. Textielstad heeft een ruim aanbod aan dit soort stoffen, in diverse kleuren en uitvoeringen. Voor 20:00 besteld is diezelfde dag nog verzonden!

Meer Info

Ruime keuze aan feestelijke stoffen!

Pailletten stoffen zijn zeer geschikt voor feest- en avondkleding. Ons aanbod varieert van stoffen met grote, opvallende pailletten tot aan stretchy lycra stoffen met een subtiel glinstertje. Naast dat het er erg feestelijk uitziet zijn dit soort stoffen ook vaak licht en erg soepel. Ideaal voor op de dansvloer!

Zijn pailletten stoffen toch niet helemaal waar je naar op zoek bent, maar wil je wel graag een feestelijke creatie maken? Misschien zit er wat voor je tussen op onze Luxe Stoffen-pagina! Of kijk gerust even verder in ons uitgebreide assortiment. Ben je naar iets specifieks op zoek dan is het gemakkelijk om onze handige zoekfilter te gebruiken. Hiermee kun je filteren op bijvoorbeeld kleur, materiaal en rekbaarheid en kun je jouw zoekopdracht verkleinen waardoor je sneller jouw droomstof vindt!

Hoe verwerk je pailletten stoffen?

Bij Textielstad adviseren we altijd om bij het knippen van pailletten stoffen niet je allerbeste stofschaar te gebruiken. Door de pailletten zal je schaar er niet beter op worden, wij raden daarom een oude schaar aan bij het knippen.

Voor het naaien raden we een fijne naald aan. Probeer de pailletten niet te raken, omdat dit vaak lastig is het altijd handig een paar extra naalden in huis te hebben voor het geval je naald breekt tijdens het naaien.

Loop je tegen vragen aan bij het verwerken van de pailletten stof? Stel ze gerust aan ons! Dat kan telefonisch, via de mail of chat, of kom gezellig een keertje langs!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Motief
  1. Fantasie 19 items
  2. Strepen 2 items
  3. Uni / Effen 10 items
Minder
Stofsoort
  1. Borg 3 items
  2. Kant 2 items
  3. Paillette stof 31 items
  4. Tricot 3 items
Minder
Merk
  1. Textielstad Basic Quality 2 items
Minder

31 Items

31 Items