STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%

Flausch

Flausch, soms geschreven als flaus, is een soort stof die meestal gebruikt wordt voor een mantel. Doordat Textielstad de grootste van Nederland is, bieden wij een ruim aanbod aan van deze soort.

Meer Info

Volumineus en soepel

Flausch is een fijne, tijdloze stof met een klassieke en dure uitstraling. Door het weefsel van wollen garen dat zo sterk geruwd is, is er een harig oppervlak ontstaan. Deze ruwe mantelstof is volumineus maar toch soepel, waardoor het bijvoorbeeld ook te gebruiken is voor een rok of een blazer.

Hoe verwerk je flausch?

Mantelstof over het algemeen, maar met name flausch, heeft vaak een vleug. Ons advies is om daar goed op te letten voordat je de patroondelen tegen elkaar inlegt, om stof te besparen. Zo voorkom je dat de stof bij de verschillende patroondelen een andere richting op gaat.

Voor het verwerken van de stof volstaat een universele naald en allesnaaigaren.

Ruime keus

Textielstad heeft een ruim aanbod aan flausch-stoffen in meerdere kleuren. Naast de zwaardere flausch hebben we ook een lichte variant. Deze is niet alleen een stukje lichter in gewicht maar valt ook wat soepeler. Via de filter op onze website kun je gemakkelijk online zoeken naar de stof die jij zoekt. Wil je je zoekveld uitbreiden dan kun je al onze mantelstoffen bekijken. Is de stof op voorraad en bestel je voor 20:00? Dan verzenden wij je bestelling diezelfde dag nog!

Heb je vragen over deze stof of het verwerken ervan? Laat het ons dan weten! We helpen je graag!

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

24 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

24 Items

per pagina
Aflopend sorteren