Broderie

Broderie stoffen zijn opengewerkte, geborduurde stoffen, al dan niet met een randmotief. De stoffen zijn vaak gemaakt van batist, maar kunnen ook van andere kwaliteiten zijn. Bij Textielstad hebben we verschillende motieven en kleuren in de collectie. Zoek gemakkelijk via de filter in de webshop of kom gezellig een keertje langs! Heb je jouw ideale stof al online gevonden? Bestel hem dan snel! Voor 20:00 besteld is diezelfde dag nog verzonden, zo kun jij snel beginnen aan je nieuwe creatie.

Meer Info

Wat zijn broderie stoffen?

Broderie stoffen hebben mooie en unieke opengewerkte borduursels. Deze vorm van versiering is al ontzettend oud, er zijn zelfs borduursels terug gevonden uit de 3e eeuw voor Christus. Afhankelijk van de uitwerking past een broderie stof bij iedere uitwerking; romantisch, speels of juist modern. Natuurlijk is broderie ook heel goed te combineren met andere stoffen. Kijk voor ons gehele assortiment hier!

Broderie stoffen kopen?

Twijfel je nog over de keuze van je stoffen? Kom gezellig eens langs bij ons in de winkel in Tilburg om de stoffen in het echt te bekijken, daar staan we altijd voor je klaar met ons beste en deskundige advies! Niet in de gelegenheid om onze winkel te bezoeken? Geen probleem. Er is altijd de mogelijkheid om een stofstaaltje te bestellen. Heb je uiteindelijk je definitieve keuze gemaakt, en bestel je voor meer dan 50 euro? Dan wordt je bestelling gratis verzonden! Zo bestel je bij Textielstad altijd voordeling én snel. Want voor 20:00 besteld is diezelfde dag nog verzonden :).

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Motief
  1. Bloemen 13 items
  2. Fantasie 1 item
  3. Effen 49 items
Minder
Stofsoort
  1. Broderie 63 items
  2. Poplin 1 item
  3. Tricot 48 items
Minder
Materiaal
  1. Elastan 33 items
  2. Katoen 60 items
  3. Polyesther 34 items
  4. Viscose 1 item
Minder

63 Items

Pagina

63 Items

Pagina