STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%
Flockprint

Flockprint

Bij Textielstad is er keuze uit duizenden verschillende stoffen, accessoires en fournituren. Voor iedere creatie kun je daarom bij ons terecht. Zo ook wanneer je op zoek bent naar flockprint stof. Gebruik het filter om eenvoudig sneller tot je eindresultaat te komen. Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Laat het ons weten!

Meer Info

Wat is flockprint?

Een flockprint bestaat uit kleine kunststof haartjes die door middel van statische elektriciteit recht op de stof worden gelijmd. Uiteindelijk ziet de flockdruk er velours-achtig uit door de losse vezels, en voelt daardoor fluweelachtig aan en geeft het een luxe-uitstraling. De flockprints liggen iets op de stof waardoor een klein 3D-effect ontstaat.

Op zoek naar een ander type stof? Kijk dan eens hier voor ons volledige assortiment!

Flockprint stof kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 35 euro versturen we het zelfs gratis! Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe creatie ;).

Hulp nodig? Textielstad helpt je verder!

Loop je tegen problemen of vragen aan bij het verwerken van de flockprint stof? Laat het ons weten, wij helpen je graag verder! We zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of via de chat, maar natuurlijk ben je ook altijd welkom bij ons in de winkel voor persoonlijk advies.

Minder Info