STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%

Flannel

Bij Textielstad hebben we duizenden verschillende stoffen. Zo hebben we ook een heel divers aanbod aan wollen stoffen. Flannel is er daar één van. Dat aanbod vind je hieronder, maar natuurlijk ook bij ons in de winkel van maar liefst 2000 m2. Kom gezellig eens bij ons langs in Tilburg, daar staan we altijd voor je klaar om je te voorzien van ons beste en deskundige advies!

Meer Info

Wat is flannel?

Flannel is een wollen stof dat ontstaat uit kam- of strijkgarens. Door het opruwen (het vollen) van de flannel stof voelt deze extra zacht aan. De stof uit kamgarens wordt alleen gevold terwijl de stof uit strijkgarens geruwd en gevold wordt.

Door de zachte textuur van de stof wordt het veel gebruikt voor het maken van pyjama’s. Daarnaast is het ook populair voor rokken, pantalons en herenkostuums. Ben je op zoek naar een geschikt patroon, bijvoorbeeld om een fijne pyjama van te maken? Ook dat vind je bij ons! Kijk eens op deze pagina voor het hele patronen assortiment.

Toch op zoek naar een andere stof? Kijk dan eens hier!

Voordelig flannel online bestellen?

Bestel je voor 20:00? Dan gaan wij supersnel aan de slag met jouw bestelling, zo heb jij het de volgende dag al in huis. Bij een bestelbedrag vanaf 35 euro sturen we het zelfs gratis naar je op. Op die manier kun je niet alleen snel maar ook nog eens mega voordelig aan de slag met je nieuwe creatie.

Minder Info