STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%

Dubbel Jersey

Op zoek naar een stevige, bi-stretch jersey stof? Dan zit je met de dubbel jersey goed! Deze stof is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een blazertje, slim-fit pantalon, jurkjes, noem maar op. Bestel je de stof voor 20:00? Dan heb je het de volgende dag al in huis. Kun jij snel aan de slag met je nieuwe project ;).

Meer Info

Wat is een dubbel jersey?

Jersey is eigenlijk geen echte stofsoort, maar een verzamelnaam voor allerlei stoffen van een bepaalde breibinding. Een “echte” jersey is gebreid in de rechts-links-binding, we noemen het in dat geval dan meestal een ‘single jersey’. De dubbele jerseystof lijkt op de enkele jerseystof, maar in tegenstelling tot de single jersey, is het uiterlijk van de dubbele jerseystof hetzelfde aan de voor- en achterkant. Dat komt omdat het op een net andere manier wordt geproduceerd, het wordt namelijk met een dubbele draad gebreid. Dat resulteert er wel in dat de stof wat dikker, en daardoor stabieler is. Misschien wel het grootste voordeel van deze stof is dat het niet krult, daardoor verwerkt het veel fijner!

Ben je benieuwd naar onze andere jerseys? Kijk dan eens hier!

Wassen voor het knippen!

Voordat je aan de slag gaat met een (dubbele) jersey, houdt er rekening mee dat de stof kan krimpen, afhankelijk van de gebruikte grondstoffen. Door de stof voor gebruik te wassen, voorkom je teleurstellingen achteraf.

Loop je verder nog tegen vragen of problemen aan tijdens het verwerken van de stof? Vraag ons gerust om hulp, wij helpen je met plezier verder!

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

25 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

25 Items

per pagina
Aflopend sorteren