STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%
Crêpe Satijn

Crêpe Satijn

Op zoek naar Crêpe de Satijn? Dan ben je bij Textielstad aan het juiste adres! Met het grootste stoffenaanbod van Nederland kun je bij ons voor iedere creatie terecht. Heb je niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent? Laat het ons weten, wij helpen je graag verder!

Meer Info

Wat is Crêpe Satijn?

Crêpe is de algemene benaming voor stoffen met een korrelig en onregelmatig uiterlijk, dat ontstaat door de binding. Binnen deze categorie bestaat er ook Crêpe Satijn, ofwel Crêpe de Satijn. De basis van deze stof is hetzelfde en ontstaat door de altijd sterk gedraaide garens, die crêpegarens worden genoemd. Het verschil zit hem in de manier waarop de stoffen geweven zijn, in dit geval is dat de satijnbinding.

Bijna alle Crêpe Satijn stoffen zijn gemaakt van 100% polyester, deze kwaliteit is over het algemeen dikker en steviger dan de normale satijn waardoor hij zwaarder valt. Crêpe Satijn heeft een grovere structuur dan de gewone satijn waardoor er minder snel haken in komen.

Toch op zoek naar een andere stof? Bekijk dan hier ons volledige aanbod!

Crêpe Satijn kopen?

Tussen alle kleuren de stof naar jouw wensen gevonden? Bestel hem dan snel! Want voor 20:00 besteld, betekent dat wij ervoor zorgen dat je pakketje dezelfde dag nog mee gaat met de post. Bij een bestelling vanaf 35 euro versturen we het zelfs gratis. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe creatie ;).

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

19 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

19 Items

per pagina
Aflopend sorteren