Bouclé

Bouclé is een geweven stof dat een oppervlakte heeft van lusjes. Bij Textielstad hebben we dit type stof in verschillende (najaars)kleuren tegen de scherpste prijs. Wij bieden alleen het beste van het beste en hebben daarom niet alleen stoffen van de hoogste kwaliteit, maar ook de snelste en voordeligste service. Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe.

Meer Info

Wat is bouclé?

Bouclé wordt ook wel ‘Chanel stof’ genoemd. Dit komt doordat het herkenbaar is voor de mode van het merk Chanel. Al sinds de jaren 50 is de stof erg populair bij Franse modehuizen, voornamelijk door de combinatie van een luxueuze en elegante uitstraling en een comfortabele feel. Meestal bestaat dit type stof uit verschillende structuren, vaak gewoven door diverse materialen zoals wol of katoen.

Toch op zoek naar een andere stof? Bekijk hier eens ons volledige assortiment!

Wassen voor het knippen

De meeste bouclé-stoffen worden gemaakt van wol. Het is belangrijk er rekening mee te houden dat vooral stoffen waarin natuurlijke vezels zijn verwerkt, zoals wol, kunnen krimpen tijdens het wassen. Wij adviseren daarom om de stof voor het knippen te wassen. Om teleurstellingen achteraf te voorkomen.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Motief
  1. Ruiten 1 item
  2. Uni / Effen 22 items
Minder
Stofsoort
  1. Bouclé 23 items
  2. Tricot 4 items
  3. Vilt 17 items
Minder
Materiaal
  1. Metaal 3 items
  2. Polyacryl 1 item
  3. Polyesther 22 items
  4. Spandex 1 item
  5. Wol 18 items
Minder

23 Items

23 Items