Manchetten

Boordstof gebruik je om kleding af te werken, zowel aan de mouwen, broekspijpen of aan de onderkant van een trui of jas. Textielstad heeft naast verschillende boordstoffen om boordjes of manchetten van te maken. Bekijk hieronder het hele aanbod online, of kom gezellig een keertje langs bij ons in de winkel om ze in het echt te bekijken.

Meer Info

Wat is boordstof?

Boordstof is een stof dat machinaal gebreid wordt. Doordat de stof rond en met een ribbelsteek gebreid wordt, is het rekbaar en flexibel te verwerken. Boordstof is ideaal voor het afwerken van kleding omdat het extra vorm geeft. Zo kun je mouwen, broekspijpen en een tailleboord laten ‘bloesen’, door een afwerking met manchetten of boorden van boordstof. Ook kun je met boordstof heel gemakkelijk een tailleboord aan een broek of een rokje zetten, waardoor de taille van je kleding mooi aansluit.

Textielstad heeft diverse boordstoffen in het assortiment. We hebben tientallen uni kleuren in onze collectie, maar ook veel printjes; streepjes, noppen of sterren.

Boord of manchetten kopen?

Bij Textielstad kun je boordstof in iedere gewenste lengte vanaf 50 centimeter bestellen. Zo kun je je bestelling gemakkelijk naar jouw wensen aanpassen. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw pakketje zo snel en zo voordelig mogelijk naar je toe komt. Bij een minimaal bestelbedrag van 50 euro versturen we het gratis, en bestel je voor 20:00? Dan verzenden we het nog diezelfde dag! Kun jij snel aan de slag met je nieuwe project :).

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Motief
  1. Strepen 1 item
  2. Effen 68 items
Minder
Materiaal
  1. Elastan 68 items
  2. Katoen 68 items
  3. Polyesther 7 items
  4. Spandex 1 item
Minder
Merk
  1. Prym 6 items
  2. Nooteboom 2 items
  3. Textielstad Basic Quality 16 items
Minder

100 Items

Pagina

100 Items

Pagina