B-Trendy

B-Trendy

B-Trendy is een van de leukste bladen voor kinderkleding onder hobbyisten én professionals. In dit tijdschrift vind je allerlei patronen van kinderkleding, voor zowel jongens als meisjes. Nóg leuker is dat je (het merendeel van) de stoffen uit het blad terug kunt vinden in ons assortiment. Je vindt de stoffen hieronder online, maar natuurlijk ook in onze winkel van maar liefst 2000 m2 in Tilburg. Kom eens lans bij Textielstad!

Meer Info

Fournituren en tools kopen?

Iedere editie van de B-Trendy bevat ongeveer een twintigtal patronen voor kinderen in de maten 80 tot en met 176, voor outfits voor meisjes en jongens. Bijna alle stoffen zijn verkrijgbaar bij Textielstad. Daarnaast hebben we ook een enorm ruim aanbod aan fournituren en toebehoren om je creatie compleet te maken. Van knoopjes tot ritsen en van lintjes tot emblemen, je vind het allemaal bij Textielstad.

Ook voor tools en producten om je eigen naaimachine-collectie uit te breiden zit je bij ons goed.

Tijdschriften & modeboeken bij Textielstad!

Ook de edities van de B-Trendy zelf vind je terug in onze collectie, naast een reeks andere zelfmaakmodebladen en (koffietafel)boeken. Het blad heeft werkbeschrijvingen in zowel het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Loop je tegen vragen of problemen aan bij de uitwerking van een patroon? Vraag ons gerust om hulp! Wij helpen je graag verder :).

We zijn zowel telefonisch bereikbaar als per mail of via de chat. Natuurlijk mag je ook altijd bij ons langskomen voor persoonlijk advies.

Minder Info