Outdoor Stoffen

Outdoor Stoffen

Textielstad heeft de grootste collectie outdoor-stoffen, onder andere een groot aanbod van Outdoor Sunproof en TroPez. Het zijn de beste kwaliteiten, maar door de grote inkoop kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Bekijk ons aanbod online of kom eens langs bij onze winkel in Tilburg. Daar staan we altijd voor je klaar met ons beste, deskundige advies.

Meer Info

Wat is Outdoor Sunproof?

In onze outdoor-collectie hebben we onder andere Outdoor Sunproof. Dit is de perfecte stof voor buitenkussens, een zitzak, screen, tassen en nog veel meer. Het biedt prima bescherming tegen de wind, zon en regen. De stof is aan één kant voorzien van een beschermlaag. Hierdoor rolt het water over het doek en trekt het er niet in. Omdat het doek toch blijft ademen door de eenzijdige beschermlaag, wordt condens en vocht voorkomen. Outdoor Sunproof is gemaakt van Olefin vezels dat zich kenmerkt door hun uitstekende weerstand tegen vocht en chemicaliën.

Wat is TroPez?

Een andere topper in ons outdoor-stoffen assortiment is de TroPez. Deze hightech kwaliteit heeft een trend look en een lichte glans. Door het gebruik van een speciale polyester garen en een grove platbinding heeft de stof de optiek van een techno canvas. Deze is stof is erg slijtvast en bestand tegen veel zonlicht en regenachtig weer.

Toch op zoek naar iets anders? Bekijk onze hele interieur- en outdoorstoffencollectie.

De verwerking van outdoorstoffen

Bij de verwerking van outdoorstoffen adviseren wij altijd een stevige naald te gebruiken, bijvoorbeeld van Schmetz, omdat het erg stevige stoffen zijn. Een naald in een dunnere dikte voor de dunnere stoffen logischerwijs, en voor dikkere stoffen een dikkere naald. Wat betreft garen kun je daarvoor het beste extra sterk garen nemen. 

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Motief
  1. Geometrisch 2 items
  2. Strepen 4 items
  3. Uni / Effen 44 items
Minder
Stofsoort
  1. Canvas 48 items
  2. Fluweel 1 item
  3. Jacquard 2 items
Minder
Materiaal
  1. Polyesther 5 items
Minder
Merk
  1. Sunproof Fabrics for Outdoor 44 items
Minder

50 Items

50 Items