Outdoor +

Outdoor +

Textielstad heeft de grootste collectie outdoorstoffen. Wij hebben gekozen voor de beste kwaliteiten en door onze grote inkoop betaal je de lage prijzen. 

Al vele jare hebben wij o.a. de Outdoor Sunproof het materiaal voor je kussens, zitzak, screen, tassen en meer... biedt prima bescherming tegen wind, zon en regen. De stof is aan één kant voorzien van een beschermlaag. Hierdoor rolt het water over het doek en trekt het er niet in. Dit versterkt de weerstand tegen schimmelvorming. Omdat het doek zo toch blijft ademen, word condens en vocht voorkomen. Outdoor Sunproof is gemaakt van Olefin vezels.

Een nieuwe aanvulling in ons outdoor stoffen assortiment is de TroPez. Deze high-teck kwaliteit heeft een meer trendy look en een licht glas. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

57 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

57 Artikel(en)

De mooiste Outdoor + stoffen koop je snel en voordelig bij Textielstad. De grootste sortering en goedkoopst. Zoek snel en makkelijk bij www.Textielstad.nl ★★★★★De beste!
Niet alleen voor Outdoor + ga je naar Textielstad. Ook voor al je andere stoffen, zoals modestoffen, kledingstoffen, kinderstoffe, interieurstoffen en veel meer bestel je voordelig en snel met alle bijpassende fournituren bij Textielstad.
Of kom gezellig naar onze winkel in Tilburg.