Batik

Batik

Op zoek naar vrolijke, gekleurde stoffen? Dan ben je bij Textielstad aan het juiste adres! We hebben het ruimste assortiment aan stoffen en fournituren waardoor je voor iedere creatie bij ons terecht kunt! Hulp of advies nodig bij je keuze of de verwerking van de stof? Laat het ons gerust weten, wij helpen je graag verder.

Meer Info

Wat is batik?

Batik is een manier van verven, het wordt ook wel Tie Dye of Wax genoemd. De stof wordt voor het verven gedeeltelijk met was beschilderd, die delen kunnen dan geen verf opnemen. Na het verven wordt de was verwijderd en zie je dat er een soort patroon is ontstaan. Doordat er tijdens het verven vaak kleine barstjes in de was komen, treedt er een soort extra craquelé-effect op.

Zijn batik stoffen niet hetgeen waar je naar op zoek bent? Kijk dan eens verder naar de rest van ons assortiment.

Batik stoffen kopen?

Bij Textielstad streven we niet alleen naar de beste artikelen, maar ook naar de beste service voor onze klanten. Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog de deur uit gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe! Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe creatie ;).

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Stofsoort
  1. Lycra 6 items
  2. Poplin 4 items
  3. Tricot 7 items
Minder
Materiaal
  1. Elastan 6 items
  2. Elastomeer 7 items
  3. Polyamide 6 items
  4. Polyesther 7 items
  5. Viscose 11 items
Minder

17 Items

17 Items