Stenzo stoffen online kopen

Stenzo is al jaren een bekend stoffenmerk uit Nederland. Hun stoffen staan bekend om de vele kleurrijke prints, daarnaast zijn ook de paneelstoffen welbekend. De hoge kwaliteit die ze hanteren is een garantie voor een goede start bij het maken van je eigen creatie. Wil je het liefst zo snel mogelijk beginnen? Bestel dan voor 20:00! Verzenden wij je bestelling diezelfde dag nog.

Meer Info

Wat zijn Stenzo stoffen?

Stenzo Textiles is een in Nederland gevestigde stoffengroothandel. De collecties bestaan voornamelijk uit prints op jersey en katoenen stoffen, digitaal en rotatie geprint. Je kunt daarbij denken aan bloemenprints, borderprints maar ook aan basic prints zoals stippen in allerlei formaten.
De producten van Stenzo worden voornamelijk in Europa geproduceerd en wat wij als Textielstad ook heel belangrijk vinden: 95 procent van de productie is Oeko-Tex gecertificeerd en op verantwoorde wijze geproduceerd.

Textielstad levert iedere gewenste afmeting!

Stenzo stoffen zijn door hun bijzondere prints net even wat anders dan de meeste reguliere stoffen. De stoffen zijn vanaf 0,50 meter in iedere gewenste afmeting te bestellen. De paneelstoffen bestel je per paneel (per stuk).

Toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan onze hele merkencollectie.

Ons advies voor het beste resultaat

Wij adviseren de stoffen na aankoop, en voor het knippen, te wassen om op die manier teleurstellingen achteraf te voorkomen. Elke stof waar natuurlijke vezels, zoals katoen, in verwerkt zijn, hebben het risico te krimpen met wassen, met name de eerste keer. Daarom raden wij altijd aan om de stoffen te wassen voordat je begint aan je ontwerp. Dan is de ergste krimp eruit en kom je niet voor verrassingen te staan na je eerste wasbeurt.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Motief
  1. Fantasie 11 items
  2. Paneel & Rand 23 items
Minder
Stofsoort
  1. French Terry 1 item
  2. Tricot 34 items
Minder
Materiaal
  1. Elastan 33 items
  2. Katoen 34 items
Minder

35 Items

35 Items