Ring a Roses by Gütermann

Ring a Roses by Gütermann

Het merk Gütermann staat al jaren bekend om de garens die zij verkopen. Wat niet veel mensen weten is dat Gütermann ook prachtige collecties ontwerpt met kwalitatief hoogwaardige stoffen. Neem een kijkje in onze webshop of kom eens langs bij ons in de winkel, wij staan altijd voor je klaar met ons beste advies!

Meer Info

Ring a Roses by Gütermann stoffen kopen

Met een bestaan van inmiddels zo’n 150 jaar en fabrieken in zowel Duitsland en Slovenië is het merk Gütermann al jaren een grote speler in de textielbranche. Naast garen van bijzonder hoge kwaliteit produceren zij ook stoffencollecties van hoog niveau onder de naam Ring a Roses, met prachtige dessins. Een groot deel van de stoffen van deze collecties zijn gemaakt van 100 procent katoen, wat betekent dat ze goed isoleren en erg slijtvast zijn. Daardoor gaan ze erg lang mee en zijn ze ook nog eens hartstikke duurzaam!

Bestel je een van de uitstekende stoffen van Ring a Roses by Gütermann voor 20.00? Dan verzenden wij het diezelfde dag nog. Bestel je voor meer dan 50 euro? Dan ook nog eens gratis!

Is Ring a Roses toch niet de stoffencollectie waar je naar op zoek was? Bekijk dan ons gehele aanbod aan merkstoffen.

Hoe verwerk ik Gütermann stoffen het best?

Om de Gütermann stof te verwerken tot de perfecte creatie, adviseren wij natuurlijk de Gütermann garen te gebruiken. Textielstad heeft een enorm aanbod hieraan en in combinatie met de juiste naaimachinenaald en de goede fournituren is een succesvolle outfit gegarandeerd.

Loop je tegen vragen of problemen aan tijdens het verwerken van de stof, of twijfel je over de materialen die je wilt gebruiken? Vraag ons gerust om hulp, dan helpen wij je graag verder!

Minder Info
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.